Teknologian ja ekologian yhteenkietoutumia - Raipola, Juha (AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, 2021)
Taffel, Sy, Digital Media Ecologies: Entanglements of Content, Code and Hardware. New York & London: Bloomsbury Academic, 2019, 250 s.