Samassa digiveneessä : digiosallisuuden arkirealismia ja ratkaisuja työllistymisen edistämisessä - Mattila, Liisa; Alaverdyan, Aino; Hilli-Harju, Tanja (Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja, ISSN 1456-2332, 2023)
In the same digital boat : everyday realism of digital participation and solutions to promote employment.
Keywords: digitaaliset taidot; digitalisaatio; osallisuus; syrjäytyminen; minäpystyvyys; oppimisvaikeudet; pitkäaikaistyöttömyys; esteettömyys ja saavutettavuus; työvalmennus; elinikäinen oppiminen; perustaidot