Kätkävaaran Luontokeskuksen liiketoimintasuunnitelman kehittäminen - Miettinen, Juha (2012)
Tiivistelmä.
Keywords: Kätkävaaran Luontokeskus : Tervola; maaseutumatkailu; luontomatkailu; majoitusala; liiketoimintasuunnitelmat; Lappi