Maailma äänessä : tutkimus pohjoissaamelaisesta joikuperinteestä - Järvinen, Minna Riikka (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, ISSN 0355-1768, 1999)
Dissertation abstract: The world was full of sound : study of Northern Saami joik tradition.
Keywords: Paadar, Maarit Anna; Högman, Juhan; joiut; saamelaiset; perinnemusiikki; etnomusikologia; musiikki; samer; musik; tradition; jojkning; folkkultur; folktradition; joiut : Lappi; perinteentaitajat : laulajat : saamelaiset; etnomusikologia : joiut : saamelaiset