Critical theory and audiovisual media. - Malmberg, Tarmo (1996)
Artikkeli pohtii ns. Frankfurtin koulukunnan kehittämää kriittistä teoriaa ja näkemystä joukkoviestintään ja soveltaa Adornon ja Horkheimerin ajatuksia analyysissaan 1900-luvun audiovisuaalisesta viestinnästä.
Artikkeli on julkaistu myös Nordicom review -lehdessä 1996:1.
Keywords: tiedotustutkimus -- teoriat; joukkoviestintä -- teoriat