Neuvosto-Karjala 1920-1930-luvuilla : strategia ja sotilaallinen rakennustyö - Kilin, Juri (Kansallisuus ja valtio : Karjala ja Komi nuoren Neuvostoliiton tasavaltoina 1920- ja 1930-luvuilla, 1995)
rEZ@ME: kARELIQ W 1920-1930 -H GODAH: STRATEGIQ I WOENNOE STROITELXSTWO.
Keywords: 1920-luku; 1930-luku; 1920-talet; 1930-talet; taloudellinen kehitys; suunnittelu; varustautuminen; ekonomisk utveckling; planering; upprustning; Itä-Karjala; Neuvostoliitto; Karjala; Östkarelen; Sovjetunionen; Karelen