Nöyrtyminen Jumalan edessä : rohkeutta elämään - depressio raamatullisena ja henkilökohtaisena kokemuksena - Veijola, Timo (Teologinen aikakauskirja, 1998)
Humility before Godgaining the courage to live. Depression as a biblical and personal experience.
Keywords: Raamattu; Bibeln; masennus; ahdistus; Raamatun henkilöt; kärsimys; teemat (kerronta); kokemukset; depression; ångest; bibliska personer; lidande; teman (berättande); erfarenheter