Ääneenajattelun tekniikka ja protokolla-analyysi päätöksenteon tutkimusmenetelminä - Lundgrén-Laine, Heljä; Salanterä, Sanna (Hoitotiede, 2008)
Tiivistelmä.
Keywords: hoitotiede; kvalitatiivinen tutkimus; sisällönanalyysi; hoitotyö; tehohoito; ajattelu; muisti (kognitio); hiljainen tieto; tutkimuskohteet; tutkijat; tutkimusmenetelmät; metodologia; päätöksenteko; hoitohenkilöstö; lääkärit; sairaanhoitajat; työmuisti; terveydenhuolto; tutkimusetiikka; suostumus; vastuu; tutkimus; kognitiiviset prosessit; päätökset; työ; ongelmanratkaisu; luvat; vårdvetenskap; kvalitativ forskning; innehållsanalys; vårdarbete; intensivvård; tänkande; minnet (kognition); tyst kunskap; studieobjekt; forskare; forskningsmetoder; metodologi; beslutsfattande; vårdpersonal; läkare; sjukskötare; korttidsminne; hälso- och sjukvård; forskningsetik; samtycke; ansvar; forskning; kognitiva processer; beslut; arbete; problemlösning; tillstånd (lov); ääneenajattelu; protokolla-analyysi; metodit