Ulkomaisten avioliittojen tunnustaminen Suomessa : kansainvälisen yksityisoikeuden ja oikeusvertailun näkökulmia. - Mikkola, Tuulikki (2013)
Recognition of foreign marriages in Finland : aspects of private international law and comparative law (s. 1002-1003).
jufo:2
Keywords: kansainvälinen yksityisoikeus; oikeusvertailu; avioliitto; ordre public