In memoriam : Jarmo Papinniemi - Neimala, Kaisa; Järvelä, Jari.; Hämeen-Anttila, Virpi; Fagerlund, Sebastian; Carlson, Anna-Riikka; Puttonen, Seppo; Hyppönen, Jarkko; Haakana, Kari. (2012)
Perehtyi, ymmärsi ja rakasti / Kaisa Neimala. Punkkari kirjoittaa oopperan / Jari Järvelä. Puheenjohtaja ja herrasmies / Virpi Hämeen-Anttila. Sanaleikkejä nyt-hetkessä / Sebastian Fagerlund. Tie-breakit ja vuosikertaviinit / Anna-Riikka Carlson. Kirjoja ja ihmisiä / Seppo Puttonen. Herrasmiesten laji / Jarkko Hyppönen. Nuori mies ja unelmat / Kari Haakana.
jufo:0
Kitu2012 ; B
Keywords: Papinniemi, Jarmo; nekrologit; päätoimittajat; nekrologer; chefredaktörer; muistokirjoitukset