Rauhan asialla atomipommin varjossa. - Kuivasmäki, Riitta (2006)
Summary.
Yhteenvetoa kansainvälisestä lasten- ja nuortenkirjallisuuden konferenssista (21.-25.8.2006, Korean tasavalta, Soul).
Konferenssin teema: Children's literature aiming peace.
Keywords: fantasiakirjallisuus; lastenkirjallisuus; kirjallisuudentutkimus; nuortenkirjallisuus; kokoukset; teemat (kerronta); rauha; ympäristötietoisuus; fantasylitteratur; barnlitteratur; litteraturvetenskap; ungdomslitteratur; möten; teman (berättande); fred; miljömedvetande; kirjallisuudentutkimus -- nuortenkirjallisuus -- kokoukset -- Etelä-Korea; Korean tasavalta; Republiken Korea; Soul; 2006