Televisiosarja L-koodi 2000-luvun lesbokuvauksena - Kuorikoski, Niina (Lähikuva : Turun elokuvakerho ry:n jäsenlehti, 2005)
Television series The L word as a lesbian depiction of the 21st century.
Keywords: L-koodi (televisio-ohjelma); televisio (joukkoviestimet); televisio-ohjelmat; sukupuoli; sukupuoliroolit; yhteisöllisyys; sosiaaliset suhteet; sarjaohjelmat; aiheet; henkilökuvaus; ihmissuhteet; naiseus; lesbous; lesbot; saippuaoopperat; homoseksuaalisuus; biseksuaalisuus; naiskuva; seksuaalivähemmistöt; television (massmedier); tv-program; kön; könsroller; sammanhållning; sociala relationer; programserier; ämnen (områden); personskildring; mänskliga relationer; kvinnoskap; lesbiskhet; lesbiska kvinnor; tvåloperor; homosexualitet; bisexualitet; kvinnobilden; sexuella minoriteter; Yhdysvallat; Förenta staterna; ystävyyssuhteet; L-koodi