Alkoholin kulutus ja köyhäinapu 1900-luvun alun Helsingissä - Pyörälä, Eeva. (1988)
Summary: Alcohol consumption and poor relief in early 20th century Helsinki.
Keywords: 1900-; alkoholinkäyttö; köyhäinhoito; alkoholanvändning; fattigvård; Helsinki; Helsingfors; raittiusliike