Houruinhoidosta mielisairaalalaitokseen : Lapinlahden sairaalan synty - Pyörälä, Eeva (Yhteiskuntapolitiikka, 1998)
Summary: From storing the insane into instinctions to treating the mentally ill: birth of the Lapinlahti Hospital.
Keywords: Lapinlahden sairaala; mielisairaanhoito; psyykkisesti sairaat; mielisairaalat; psykiatrinen hoito; historia; hoito; autonomian aika; mentalsjukvård; psykiskt sjuka; mentalsjukhus; psykiatrisk vård; vård; autonoma tiden; Suomi; Helsinki; Lapinlahti; Finland; Helsingfors