Notes on the occurrence of Polychaeta (Annelida) in the archipelago of Åland, SW Finland - Bonsdorff, Erik (Memoranda Societatis pro fauna et flora Fennica, 1981)
Sammandrag: Förekomsten av havsborstmaskar (Polychaeta, Annelida) i den åländska skärgården.
Keywords: monisukasmadot; nivelmadot; saaristot; havsborstmaskar; ringmaskar; skärgårdar; Ahvenanmaa; Åland; Polychaeta; Annelida