Filmitähtien aika : näyttelijöitä suomalaisen elokuvan kultakaudelta = Filmstjärnornas tid : skådespelare under den finska filmens guldålder = The film star era : actors and actresses from the golden era of the Finnish cinema - Vase, Kai; Toiviainen, Sakari; Suomen elokuva-arkisto; Helsingin kaupungin taidemuseo; Helsingin kaupungin taidemuseo. Taidemuseo Tennispalatsi; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, ISSN 1355-1768, 2007)
S. 6-21: Tähtien tällä puolen = På den här sidan stjärnorna = Our side of the stars / Sakari Toiviainen
Keywords: 1920-luku; 1930-luku; 1940-luku; 1950-luku; 1960-luku; 1920-talet; 1930-talet; 1940-talet; 1950-talet; 1960-talet; 1900-1960-luku; kuvateokset; elokuvanäyttelijät; tähteys; elokuvataide; elokuvat; historia; elokuvahistoria; henkilövalokuvaus; näyttelyjulkaisut; bildverk; filmskådespelare; stjärnstatus; filmkonst; filmer; filmhistoria; porträttfotografering; utställningskataloger; elokuva : historia : Suomi : 1900-1960-luku; Suomi; Finland; filmskådepelare