Fonetiikan päivät, Joensuu 1984 : XII fonetiikan päivillä Joensuun yliopistossa 8.-19.5.1984 pidetyt esitelmät = Papers from the Twelfth Meeting of Finnish Phoneticians, Joensuu 1984 - Ikonen, Unto; Tikka, Toivo (Kielitieteellisiä tutkimuksia / Joensuun yliopisto, Humanistinen tiedekunta = Studies in languages, University of Joensuu, Faculty of Arts, ISSN 0781-626X, 1984)
Artikkeleilla joko seloste, summary tai Zusammenfassung.
Keywords: 1984; fonetiikka; kokoukset; afasia; neurolingvistiikka; intonaatio (puhe); suomen kieli; vokaalit; vatjan kieli; interjektiot; diskurssianalyysi; konsonantit; fonetik; möten; afasi; neurolingvistik; intonation (språk); finska; vokaler; votiska; interjektioner; diskursanalys; konsonanter; kongressit; Joensuu; kongressit : fonetiikka : Joensuu : 1984; intonaatio : suomen kieli; congresses; phonetics