Tarzan ja valkoisen miehen arvoitus : tutkimus maskuliinisesta identiteetistä Edgar Rice Burroughsin Tarzan-sarjassa - Havaste, Paula, 1962-; Like Kustannus (Helsinki : Like, 1998)
Abstract: Tarzan and the mystery of the white man.
English summary: Tarzan and the mystery of the white man.
English summary.
Väitöskirja
Väitöskirja
Kirjallisuuspankki10
Keywords: Tarzan -- (fiktiivinen hahmo); Tarzan; Burroughs, Edgar Rice; Hogarth, Burne; Manning, Russ; Burroughs, Edgar Rice -- Tarzan; Burroughs, Edgar Rice; Burroughs, Edgar Rice; maskuliinisuus; kirjallisuus; identiteetti; mieskuva; seikkailukirjallisuus; mieheys; miehet; roolit; henkilökuvaus; viihdekirjallisuus; stereotypiat; naiset; sankaruus; sukupuoliroolit; miestutkimus; kirjallisuudentutkimus; mallit (mallintaminen); kaunokirjallisuus; populaarikulttuuri; seksuaalinen identiteetti; nuortenkirjallisuus; englanninkielinen kirjallisuus; sarjakuvat; poikakirjat; tekstianalyysi; yksilöllisyys; seksuaalisuus; toiseus; manlighet; litteratur; identitet (självbild); mansbilden; äventyrslitteratur; mansrollen; män; roller; personskildring; underhållningslitteratur; stereotyper; kvinnor; hjältemod; könsroller; mansforskning; litteraturvetenskap; skönlitteratur; populärkultur; sexuell identitet; ungdomslitteratur; litteratur på engelska; tecknade serier; pojkböcker; textanalys