Musiikkikasvatus - Suomen ISME; Oulun yliopisto. Kasvatustieteiden tiedekunta. Musiikkikasvatuksen koulutus- ja tutkimusyksikkö; Suomen taidekasvatuksen tutkimusseura; Sibelius-Akatemia. Musiikkikasvatuksen, jazzin ja kansanmusiikin osasto; Taideyliopiston Sibelius-Akatemia. Musiikkikasvatuksen, jazzin ja kansanmusiikin osasto; Sibelius-Akatemia. Musiikkikasvatuksen osasto; Jyväskylän yliopisto. Musiikkitieteen laitos; Oulun yliopisto. Musiikkikasvatuksen koulutus- ja tutkimusyksikkö (Sibelius-Akatemia, 1996)
Musiikkikasvatus julkaisee musiikkikasvatuksen alaa koskevia tieteellisiä ja käytäntöön liittyviä artikkeleita, katsauksia, puheenvuoroja, ajankohtaisiin tapahtumiin ja asioihin liittyviä kirjoituksia, kirjallisuusarviointeja ja väitöslectioita.
Keywords: Music : Instruction and study : Periodicals : Finland; musiikkikasvatus; opetus; didaktiikka; musiikki; musiikkilehdet; musiikintutkimus; undervisning; musikfostran; didaktik; musik; musiktidskrifter; musikforskning; Suomi; Finland; emotietue; 2020