Viestintä- ja vuorovaikutus vieraalla kielellä, englanti, pakollinen, (3 osp) Alkeisenglanti - Dredge, Michael; Hypén, Mirka; Leinonen, Kristiina; Mizer, Mari; Careeria (2020)
Kurssi soveltuu kaikille aloille ja on tarkoitettu seuraaville opiskelijoille: - englannin kielen taitosi ovat pääseet ruostumaan pahasti, etkä käytä englantia työssäsi tai vapaa-ajallasi. .- et ole aiemmin juuri opiskellut englantia.