Virtuaalisen oppimisympäristön rakentaminen – käsikirja: osa 2. MR_Amis - Winogradow Katja; Åke Jarmo (2021)
Käsikirja on luotu MR Amis hankkeessa, joka oli ammatillisen toisen asteen reformia tukeva kehittämishanke. Käsikirja tuo esille hankkeen aikana opittuja asioita, kokemuksia sekä tietoa siitä mitä asioita kannattaisi miettiä, kun lähdetään rakentamaan virtuaaliympäristöjä.