Tilaukset pääkirjaston varastossa olevasta aineistosta ovat pois käytöstä pe 21.12. klo 15 alkaen. Kts. lisätietoja: https://kirjasto.jyu.fi/ajankohtaista/varastotilaukset

Yhteislainat Kuopion Varastokirjastosta

Yhteislainaus on tulossa olevan kirjastojärjestelmäpäivityksen takia jouduttu poistamaan käytöstä kirjojen osalta. Pahoittelumme tästä!

Jatkossa Varastokirjaston kirjat tilataan tavallisina kaukolainoina. Voit tilata Varastokirjaston kirjoja käyttämällä esim. kaukopalvelun tilauslomaketta. Tilaus on JYU:n opiskelijoille ja henkilökunnalle maksuton. Myös muut asiakkaat lainaavat kirjat kaukopalvelun kautta.

Kaukolainoja ei voi uusia JYKDOKin kautta, vaan ne uusitaan pyynnöstä kaukopalvelussa.

Artikkeleiden tilaaminen Varastokirjastosta

Opiskelijat ja henkilökunta voivat tilata ilmaiseksi artikkelikopioita Varastokirjastossa olevista lehdistä, jos kyseistä lehteä ei löydy Jyväskylän yliopiston kirjaston kokoelmista. Artikkelikopio (PDF) lähetetään sähköpostiin.

  1. Kirjaudu ensin JYKDOKiin yliopiston käyttäjätunnuksella. HUOM! Kirjastokortti täytyy olla liitettynä HAKA-tiliin, muuten tilaaminen ei onnistu!
  2. Hae lehden tiedot Varastokirjasto-välilehdellä.
  3. Klikkaa oikeasta reunasta "Tilaa artikkelikopio".
  4. Kirjoita tilauslomakkeelle artikkelin tiedot (kirjoittajan ja artikkelin nimi, ilmestymisvuosi ja/tai vuosikerta sekä lehden numero ja sivunumerot, josta artikkeli löytyy)
  5. Tarkista ennen lähettämistä, että lomakkeella näkyvä sähköpostiosoite on oikein.