Haku

JYKDOK - Verkkomaksaminen

Myöhästymismaksujen verkkomaksaminen

Verkkomaksaminen onnistuu kotimaisten verkkopankkien kautta, MobilePaylla tai maksukorteilla.

  • Verkkomaksun minimisumma on 3€.
  • Kun maksat verkossa, maksettavaksi tulee koko summa. Et voi siis muuttaa maksettavaa määrää.

10 € tai sitä suurempi maksukertymä estää lainojen uusinnan. Voit uusia lainasi maksujen suorittamisen jälkeen. Jos et pysty uusimaan lainojasi varauksen vuoksi, myöhästymismaksut kertyvät siihen saakka, kun palautat lainasi.

Huom! Jos olet saanut palauttamattomasta lainasta laskun, et voi maksaa laskua verkon kautta. Voit kuitenkin maksaa verkossa lainaan liittyvät myöhästymismaksut ja laskun käsittelymaksun 10€. Jos palautat lainasi laskun lähettämisen jälkeen, lasku perutaan kirjan hinnan osalta. Lisätietoja lainojen palauttamisesta ja laskutuksesta.

Tarkempaa tietoa maksuista ja niiden kertymisestä löydät hinnastosta.

Verkkomaksamisen vaiheet:

  • Kirjaudu sisään JYKDOKiin. Huom! Jos kirjaudut JYU:n verkon käyttäjätunnuksella ja salasanalla, sinun tulee liittää kirjastokorttisi verkkotunnuksiisi, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Sen jälkeen maksusi tulevat näkyviin.
  • Siirry Maksut-välilehdelle.
  • Valitse Siirry maksamaan ja seuraa näytölle tulevia ohjeita.
  • Kun olet suorittanut verkkomaksun, palaa takaisin JYKDOKiin, jotta maksu rekisteröityy kirjaston järjestelmään ilman viivettä.

Ota ongelmatilanteessa yhteyttä kirjastoon: puh. 040 8053803, jykneuvonta@library.jyu.fi

Maksujen maksaminen kirjastossa

Voit maksaa maksusi myös kirjaston palvelupisteessä pankkikortilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Käteismaksu ei ole käytössä