Selaa tietokantoja
- Näytetään 1 - 4 / 4
Hakutulokset
Yhteenveto:
Taideyliopistojen kirjastojen kokoelmatietokanta.
Yhteenveto:
LIBRIS is the Swedish union catalogue of academic and special libraries. The LIBRIS database contains nearly 5 million records representing the holdings of the Swedish research and special libraries. The titles covered are monographs and periodicals as well as maps, printed music, computer files et al. Annual growth is ca. 200.000 records. Ruotsin kirjastojen yhteisluettelo.
Yhteenveto:
Melinda is the union catalogue of Finnish Libraries, including university libraries, libraries of universities of applied sciences and some special and public libraries including the National Repository Library, the Library of the Parliament and the Library of Statistics. Melinda contains references on monographs, serials with summary holdings information, cartographic materials, audiovisual materials, electronic resources, multimedia and archives. Melinda also contains references on the loan status of the material. Melinda on Suomen kirjastojen yhteisluettelo. Se sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä viitetiedot yliopisto-, AMK- ja yleisten kirjastojen, Eduskunnan kirjaston ja Varastokirjaston tietokantoihin sisältyvistä kirjoista, aikakauslehdistä ja sarjoista, kartoista, visuaalisesta aineistosta, arkistoista ja elektronisesta aineistosta.
Yhteenveto:
VIOLA on Suomen kansallisdiskografia ja nuottiaineiston kansallisbibliografia. Samalla se on LINNEA-perheeseen kuuluva musiikkiaineistojen yhteistietokanta. Siihen on tallennettu tiedot kaikista kotimaisista nuoteista vuodesta 1977 alkaen sekä kotimaisista äänitteistä aina vuodesta 1901 alkaen. VIOLAssa on tietoja myös ulkomaisista nuoteista ja äänitteistä. VIOLA-tietokannassa on tiedot sekä musiikkijulkaisuista että niihin sisältyvistä yksittäisistä teoksista ja kappaleista. Teoskokonaisuuksia koskevissa tietueissa on sen kirjaston tunnus, jonka kokoelmiin teos kuuluu. Sisällönkuvailussa käytetään Musiikin asiasanastoa (MUSA) ja Yleistä kymmenluokitusta (YKL), kotimaisessa aineistossa kattavasti vuodesta 1998. Yksittäisten teosten tai kappaleiden tiedot löytyvät mm. säveltäjän, sovittajan, sanoittajan, esittäjän tai toimittajan nimellä. Tietoja voi hakea myös sävellyksen nimellä tai laulun alkusanoilla. Database contains references to Finnish sound recordings since 1901 and Finnish sheet music since 1977. It also includes foreign music materials. Kotimaisten äänitteiden tiedot vuosilta 1901-1973 ovat peräisin Suomen äänitearkiston luetteloista ja vuodet 1974-1997 Yleisradion Fono-tietokannasta. Myös uusimpien äänitteiden tietoja saadaan Yleisradiosta.